Algemene voorwaarden

ALGEMENE VOORWAARDEN SECRET CINEMA ANTWERPEN

Deze Algemene Voorwaarden zijn van toepassing op alle producten van Secret Cinema Antwerpen en de toegang en het gebruik van de website www.secretcinema.be. Door van de website gebruik te maken en/of van één of meerdere producten en/of diensten van Secret Cinema gaat u akkoord met deze Algemene Voorwaarden.

 1. SECRET CINEMA FILM+DINER DEFINITIES
  1. Film + diner: Evenement georganiseerd door Secret Cinema, waarbij bezoekers op vertoon van hun toegangsbewijs een film zien en synchroon van een geserveerd diner genieten.
  2. Bezoeker: De bezitter van een ticket voor één van de voorstellingen van Secret Cinema.
  3. Cadeaubon: een digitale tegoedbon voor een vooraf bepaald bedrag, in de webwinkel in te wisselen voor een voorstelling tot 2 jaar na uitgifte van de voucher.
 2. KAARTVERKOOP EN PRIJS
  1. De overeenkomst komt tot stand, door aankoop en betaling van één van de producten van Secret Cinema.
  2. Het ticket (de factuur) geeft toegang tot de betreffende voorstelling op de genoemde dag en is niet inwisselbaar voor geld of een andere voorstelling. Het ticket is evenwel niet persoonlijk en dus wel door te verkopen. 
  3. Secret Cinema vermeldt duidelijk de ticketprijs inclusief btw en welke producten daarbij zijn inbegrepen. Bezoeker betaalt de vermelde prijs.
  4. Zowel de cadeaubonnen als de tickets (facturen) worden (uitsluitend) per email geleverd na ontvangst van de betaling.
 3. RETOUR OF ANNULERING
  1. Tickets worden niet retour genomen. Indien er een wachtlijst is verwijst Secret Cinema door naar de eerstvolgende persoon op de wachtlijst, maar de verantwoordelijkheid voor de eventuele transactie ligt uitsluitend bij de tickethouder.
  2. Indien onverhoopt een voorstelling geannuleerd moet worden (door publieke restricties of overmacht), dan wordt een nieuwe datum bepaald. Mocht de bezoeker dan niet kunnen, wordt het aankoopbedrag teruggestort.
 4. AANSPRAKELIJKHEID
  1. Secret Cinema doet haar best om alle informatie zorgvuldig te vermelden maar is niet aansprakelijk voor mogelijk onjuiste informatie op de website van Secret Cinema en kan niet aansprakelijk worden gesteld voor schade en/of kosten die zouden zijn voortgevloeid als gevolg van een technische storing en/of door onderhoud tijdelijk niet toegankelijk zijn van haar website.
 5. OVERIGE BEPALINGEN
  1. Secret Cinema behoudt zich het recht voor te allen tijde deze Algemene Voorwaarden te wijzigen of aan te vullen. Bezoeker wordt hiervan op de hoogte gesteld via de nieuwsbrief.
  2. Op deze Algemene Voorwaarden en de overeenkomst met de bezoeker is Belgisch recht van toepassing. Geschillen worden bij uitsluiting voorgelegd aan de bevoegde rechter te Antwerpen.

Antwerpen, 2022

Bij onduidelijkheid: mail naar info@secretcinema.be, we helpen graag.

Secret Cinema wachtlijst Laat hier je email achter, dan weet je als eerste wanneer er kaartjes voor de voorstelling op deze datum beschikbaar komen.