Amerikaans-Italiaanse keuken

Big Night

Bij Secret Cinema kijk je naar een speelfilm en eet je tegelijk hetzelfde eten als je ziet in de film. Eet de hoofdrolspeler in de film op minuut 5 een risotto van schaaldieren eet, dan doe jij dat ook. Het film+diner bestaat uit een volledig diner van 7 gangen. Een heerlijke en bijzondere ervaring.

Voorstelling

Net als in de film.
Secret Cinema is een kleine filmzaal, maar dan met tafels, zodat je zowel aangenaam kunt eten als dat je de film goed ziet. We serveren zo precies mogelijk het eten uit de film.
De films zijn vaak snel uitverkocht. Schrijf je in voor de nieuwsbrief als je op tijd op de hoogte wilt zijn van nieuwe voorstellingen.

Nieuwsbrief aanmelding

Film en diner

Big Night (1996, Campbell Scott & Stanley Tucci) is een van de beroemdste eetfilms (samen met Tampopo, Chef en Babette’s Feast). Twee broers in New Jersey uit een Italiaans immigrantengezin proberen moeizaam hun klassiek Italiaans restaurant open te houden. In een wanhoopspoging hopen ze dat een feest voor zanger Louis Prima ze van de ondergang zal redden. Het culinaire pièce de resistance is de timpano, een gerecht dat door deze film beroemd werd. Acteur en regisseur Stanley Tucci is een fervente hobbykok, en maakte met deze film een persoonlijke film. Engels gesproken en Nederlands ondertiteld.

Risotto met garnalen en Sint Jakobsvruchten

Menu

Risotto met garnalen en Sint Jakobsvruchten

Konijn cacciatore met sperziebonen

Lollie

Antipasti: auberginerolletje, crostini met geitenkaas, foccacio en olijven

Timpano met gehaktballetjes

Dolci: mandarijn, druiven, noten en amandkoekje

Zoete omelet

*Een vegetarische menu is mogelijk

Algemene info

Corona

Vanaf 1 november 2021 dienen bezoekers een Covid Safe te kunnen laten zien. Deze zal worden gescand. Het personeel heeft mondkapjes, maar bezoekers hoeven dat …
Lees meer
tafel

Private screening

Film kijken en tegelijkertijd dineren,  het is letterlijk een heerlijk avondje uit. In veel films speelt eten een hoofdrol, het is een onderliggend verhaal over …
Lees meer