Amerikaans-Italiaanse keuken

Big Night

Geen voorstellingen

Deze film heeft momenteel geen voorstelling. In het verleden is de film vertoond en in de toekomst zal het wellicht nog eens vertoond worden. In de agenda op de homepage zijn de actuele voorstellingen te zien. Schrijf je in voor de nieuwsbrief om op de hoogte te blijven van de vertoningen.

Hier te koop:

  • Indien een voorstelling is uitverkocht, mail dan naar info@secretcinema.be om op de wachtlijst gezet te worden.

Bij Secret Cinema kijk je naar een speelfilm en eet je tegelijk hetzelfde eten als je ziet in de film. Eet de hoofdrolspeler in de film op minuut 5 een risotto van schaaldieren eet, dan doe jij dat ook. Het film+diner bestaat uit een volledig diner van 7 gangen. Een heerlijke en bijzondere ervaring.

Voorstelling

Net als in de film.
Secret Cinema is een kleine filmzaal, maar dan met tafels, zodat je zowel aangenaam kunt eten als dat je de film goed ziet. We serveren zo precies mogelijk het eten uit de film.
De films zijn vaak snel uitverkocht. Schrijf je in voor de nieuwsbrief als je op tijd op de hoogte wilt zijn van nieuwe voorstellingen.

Nieuwsbrief aanmelding

Film en diner

Big Night (1996, Campbell Scott & Stanley Tucci) is een van de beroemdste eetfilms (samen met Tampopo, Chef en Babette’s Feast). Twee broers in New Jersey uit een Italiaans immigrantengezin proberen moeizaam hun klassiek Italiaans restaurant open te houden. In een wanhoopspoging hopen ze dat een feest voor zanger Louis Prima ze van de ondergang zal redden. Het culinaire pièce de resistance is de timpano, een gerecht dat door deze film beroemd werd. Acteur en regisseur Stanley Tucci is een fervente hobbykok, en maakte met deze film een persoonlijke film. Engels gesproken en Nederlands ondertiteld.

Risotto met garnalen en Sint Jakobsvruchten

Risotto met garnalen en Sint Jakobsvruchten
(vegetarisch: met porcini)

Konijn cacciatore met sperziebonen
(vegetarisch: tofu met aubergine)

Antipasti: auberginerolletje, crostini met geitenkaas, foccacio en olijven

Timpano met gehaktballetjes
(vegetarisch: falafel)

Dolci: mandarijn, druiven, noten en amandkoekje

Zoete omelet

*Een vegetarische menu (of delen daarvan) is mogelijk, geef dit aub aan bij de bestelling

Trailer van de film

Algemene info

Wachtlijst De voorstelling is uitverkocht maar soms komen er kaartjes vrij wegens ziekte of andere omstandigheden. Laat hier je email achter, dan sta je op de wachtlijst. Je ontvangt automatisch een email zodra er kaartjes beschikbaar komen. Wie het eerst betaalt heeft dan de kaartjes. Let op: iedere datum van een voorstelling heeft een eigen wachtlijst. Kun je meerdere data, meld je dan aan voor meerdere data.