Duitse keuken

Eden

Bij Secret Cinema kijk je naar een speelfilm en eet je tegelijk hetzelfde eten als je ziet in de film. Eet de hoofdrolspeler in de film op minuut 10 een witte bonbon, dan doe jij dat ook. Het film+diner bestaat uit een volledig diner van 7 gangen. Een heerlijke en bijzondere ervaring.

Voorstelling

Net als in de film.
Secret Cinema is een kleine filmzaal, maar dan met tafels, zodat je zowel aangenaam kunt eten als dat je de film goed ziet. We serveren zo precies mogelijk het eten uit de film.
De films zijn vaak snel uitverkocht. Schrijf je in voor de nieuwsbrief als je op tijd op de hoogte wilt zijn van nieuwe voorstellingen.

Nieuwsbrief aanmelding

Film en diner

Een excentrieke chefkok Gregor in een Duits stadje heeft een mini-restaurant aan huis waar hij de sterren van de hemel kookt. Hij valt stiekem op serveerster Eden die getrouwd is en een kind heeft met Down-syndroom. Eden en haar dochtertje vallen voor het heerlijke chocoladegerecht van Gregor waarna een vriendschap volgt. Maar dan wordt haar man jaloers. Regisseur Michael Hoffman was destijds verrast door de publieksprijs tijdens het Rotterdams filmfestival, maar dat is helemaal niet gek. Het verrassende einde, de af en toe hilarische scenes en het heerlijke eten maken dat deze film prima verteerbaar is. De film is Duits gesproken en Nederlands ondertiteld.

Kabeljauw met groene asperges, koolrabi en uienringen

Menu

Runderwang met wortel
Kip met choco-colasaus en spätzle
Mascarpone yoghurt met vers fruit
Kabeljauw met groene asperges, koolrabi en uienringen*
Eendenfilet met ravioli en peultjes
Schwarzwalder kirsch torte

*Een visloos alternatief is mogelijk

Algemene info

Corona

Vanaf 1 oktober 2021 zal de zaal weer de volledige bezetting benutten en zijn mondkapjes niet meer verplicht. De zaal wordt mechanisch en natuurlijk geventileerd …
Lees meer
tafel

Private screening

Film kijken en tegelijkertijd dineren,  het is letterlijk een heerlijk avondje uit. In veel films speelt eten een hoofdrol, het is een onderliggend verhaal over …
Lees meer