Amerikaans-Italiaanse keuken

Big Night

Geen voorstellingen

Deze film heeft momenteel geen voorstelling. In het verleden is de film vertoond en in de toekomst zal het wellicht nog eens vertoond worden. In de agenda op de homepage zijn de actuele voorstellingen te zien. Schrijf je in voor de nieuwsbrief om op de hoogte te blijven van de vertoningen.

Bij Secret Cinema kijk je naar een speelfilm en eet je tegelijk hetzelfde eten als je ziet in de film. Eet de hoofdrolspeler in de film op minuut 5 een risotto van schaaldieren eet, dan doe jij dat ook. Het film+diner bestaat uit een volledig diner van 7 gangen. Een heerlijke en bijzondere ervaring.

Show

Just like in the film
Secret Cinema is a small cinema with tables, so you can eat comfortably and see the film well. We serve the food from the film as accurately as possible.
The films often sell out quickly. Sign up for the newsletter if you want to be informed on time about new shows.

Film and dinner

Big Night (1996, Campbell Scott & Stanley Tucci) is een van de beroemdste eetfilms (samen met Tampopo, Chef en Babette’s Feast). Twee broers in New Jersey uit een Italiaans immigrantengezin proberen moeizaam hun klassiek Italiaans restaurant open te houden. In een wanhoopspoging hopen ze dat een feest voor zanger Louis Prima ze van de ondergang zal redden. Het culinaire pièce de resistance is de timpano, een gerecht dat door deze film beroemd werd. Acteur en regisseur Stanley Tucci is een fervente hobbykok, en maakte met deze film een persoonlijke film. Engels gesproken en Nederlands ondertiteld.

Risotto met garnalen en Sint Jakobsvruchten

Risotto met garnalen en Sint Jakobsvruchten
(vegetarisch: met porcini)

Konijn cacciatore met sperziebonen
(vegetarisch: tofu met aubergine)

Antipasti: auberginerolletje, crostini met geitenkaas, foccacio en olijven

Timpano met gehaktballetjes
(vegetarisch: falafel)

Dolci: mandarijn, druiven, noten en amandkoekje

Zoete omelet

*Een vegetarische menu (of delen daarvan) is mogelijk, geef dit aub aan bij de bestelling

Trailer of the film

Gerelateerd

Secret Cinema wachtlijst Laat hier je email achter, dan weet je als eerste wanneer er kaartjes voor de voorstelling op deze datum beschikbaar komen.