Mexicaans-Japanse fusion

Film+diner East Side Sushi

Bij Secret Cinema kijk je naar een speelfilm en eet je tegelijk hetzelfde eten als je ziet in de film. Eet de hoofdrolspeler in de film op minuut 34 een California Roll, dan doe jij dat ook. Het film+diner bestaat uit een volledig diner van acht gangen en een drankje. Een heerlijke en bijzondere ervaring.

Show

Just like in the film
Secret Cinema is a small cinema with tables, so you can eat comfortably and see the film well. We serve the food from the film as accurately as possible.
The films often sell out quickly. Sign up for the newsletter if you want to be informed on time about new shows.

Film and dinner

East Side Sushi (Anthony Lucero, 2014) is een film over een sympathieke Mexicaanse vrouw die met vader en dochter in East-Oakland woont. Samen met haar vader verkoopt ze fruit en sappen uit een wagentje. Nadat ze wordt overvallen neemt ze een baan als hulp in een sushi-restaurant. Ze is ambitieus en talentvol en werkt zich op in het restaurant. Maar de Japanse traditie stopt haar: een vrouw en niet-Japanner kan geen sushi-chef worden. Wat volgt is een zoektocht naar erkenning.

De film is een verrassende combinatie van Japans en Mexicaans eten zoals dat alleen in California kan samenkomen. Daarnaast is het verhaal een precieze vertelling over de culturele tradities in Japan en Mexico, hun overeenkomsten en verschillen. Daar waar in Mexico veel vrouwen in de keuken koken, zijn er nauwelijks vrouwelijke sushichefs.

De film is Engels/Spaans/Japans gesproken en Nederlands ondertiteld. English subtitles are available on request, these will be projected together with the Dutch subtitles.

Diabolo Roll
1 Carne Asade met tomatensalade
(Vegetarisch: gegrilde courgette)
2 Sushi tonijn met wasabi en gepekelde gember
(Vegetarisch: avocado)
3 Misosoep, sashimi en omelet
(Vegetarisch: gelakte aubergine)
4 California Roll met wakame en komkommer
5 Mango en watermeloen
6 Sushi met tomaat en waterkers
7 Sake
(Non-alcoholisch: ananassap)
8 Taco met runderstoofvlees, ingelegde ui en rauwe radijs
(Vega: pittige tofu)
9 The Green Diabolo
(Vega: zonder zalm)

A vegetarian alternative is possible, please indicate this as a comment when ordering.
NB If you have a food allergy, check whether the menu is suitable. Mail before you order if there are any adjustments to the menu.

Allergens
Vis: 2, 3 (tonijn), 9 (zalm)
Schaaldieren: –
Vlees: 1, 8 (rundvlees)
Zuivel: –
Alcohol: 7 (sake)
Noten: –
Gluten: 1 (tortilla), 8 (taco)
Zwanger: kies het alcoholvrij en vegetarisch menu

Trailer of the film

Secret Cinema wachtlijst Laat hier je email achter, dan weet je als eerste wanneer er kaartjes voor de voorstelling op deze datum beschikbaar komen.