Griekse keuken

Green Sea

Script nu te koop:

Geen voorstellingen

Deze film heeft momenteel geen voorstelling. In het verleden is de film vertoond en in de toekomst zal het wellicht nog eens vertoond worden. In de agenda op de homepage zijn de actuele voorstellingen te zien. Schrijf je in voor de nieuwsbrief om op de hoogte te blijven van de vertoningen.

Bij Secret Cinema kijk je naar een speelfilm en eet je tegelijk hetzelfde eten als je ziet in de film. Eet de hoofdrolspeler in de film op minuut 35 spinazie met inktvis eet, dan doe jij dat ook. Het film+diner bestaat uit een volledig diner van 6 à 7 gangen. Een heerlijke en bijzondere ervaring.

Show

Just like in the film
Secret Cinema is a small cinema with tables, so you can eat comfortably and see the film well. We serve the food from the film as accurately as possible.
The films often sell out quickly. Sign up for the newsletter if you want to be informed on time about new shows.

Film and dinner

Green Sea (Prasini Thalassa, Angeliki Antoniou 2020) is voor het eerst in België te zien bij Secret Cinema.
Anna heeft haar geheugen verloren, maar ze is niet vergeten hoe ze moet koken. Ze is verdwaald en vindt bij toeval werk als kok in de eenvoudige herberg van Roula. In de keuken, tussen de geuren van kruiden en oude vergeten recepten, worstelt ze om haar verleden te reconstrueren. Haar eenvoudige maar heerlijke eten roept herinneringen op bij de stamgasten die haar op hun beurt helpen om weer in contact te komen met zichzelf. Een verfijnde en soms raadselachtige film met Angeliki Papoulia in de hoofdrol, die ook in meerdere films speelde van Yorgos Lanthimos. Grieks gesproken, Nederlands ondertiteld.

Dikke pasta met stoofvleessaus


Keftedes (Griekse gehaktballetjes met munt),
tzatziki en groene salade

Stifado met bucatini: Runderstoofvlees met pasta

‘Green Sea’ Soupies me spanakorizo:
Inktvis* met spinazie in fillodeegbakje
(vega: halloumi)

Varkensrouleau met wijnblad, pruimen en honing

Spetsofai: chili met Griekse worst en paprika

Melopita honingcake en baklava

*voor de inktvis is er een alternatief mogelijk, geef dat bij de bestelling aan aub

Trailer of the film

Gerelateerd

Secret Cinema wachtlijst Laat hier je email achter, dan weet je als eerste wanneer er kaartjes voor de voorstelling op deze datum beschikbaar komen.