Italian culinary drama

Film + dinner Io Sono l’Amore

Geen voorstellingen

Deze film heeft momenteel geen voorstelling. In het verleden is de film vertoond en in de toekomst zal het wellicht nog eens vertoond worden. In de agenda op de homepage zijn de actuele voorstellingen te zien. Schrijf je in voor de nieuwsbrief om op de hoogte te blijven van de vertoningen.

Bij Secret Cinema kijk je naar een speelfilm en eet je tegelijk hetzelfde eten als je ziet in de film. Eet de hoofdrolspeler in de film op minuut 12 Uhka, een Russische vissoep, dan doe jij dat ook. Het film+diner bestaat uit een volledig diner van zes gangen. Een heerlijke en bijzondere ervaring.

Voorstelling

Net als in de film.
Secret Cinema is een kleine filmzaal, maar dan met tafels, zodat je zowel aangenaam kunt eten als dat je de film goed ziet. We serveren zo precies mogelijk het eten uit de film.
De films zijn vaak snel uitverkocht. Schrijf je in voor de nieuwsbrief als je op tijd op de hoogte wilt zijn van nieuwe voorstellingen.

Nieuwsbrief aanmelding

Film and dinner

Io sono l'amore (I am love, Italy 2009) is a film by Luca Guadagnino, who later became known for films such as Call Me by your Name and A Bigger Splash. "Sweltering" is the best description of this film. And dramatic. You see the extremely wealthy Milanese entrepreneurial family Recchi where everything seems to be in order. But slowly the family goes down, partly because of the affair with a chef by the lady of the house, the beautiful Tilda Swinton. In this film, that chef creates the most fantastic dishes. The dishes in the film are incidentally 'directed' by the Milanese top chef Carlo Cracco, the crispy Russian salad is one of his 'signature dishes'.
The film is Italian spoken and subtitled in Dutch

Uhka: Russian fish soup
1 Uhka, lichte Russische vissoep met dille en dragon
(Vegetarian: soup of porcini and oyster mushrooms
2 Glaasje prosecco
(Optional: alcoholfree cocktail)
3 Geroosterde aubergine met knofook-yoghurtroom,
pomegranate and pine nuts
4 Krokante Russische salade
Creamy potato salad between crispy cookies,
the signature dish of Carlo Cracco
5 Garnalen op een bedje van ratatouille
with balsamico cream and pistachios
6 Macaron cake with red fruit and cream
Allergenen

A vegetarian and/or alcohol-free alternative is possible, please indicate this as a comment when ordering.
NB Heb je een voedselallergie, kijk of het menu geschikt is. Mail voordat je bestelt of er een aanpassing aan het menu mogelijk zijn.

Vis: 1
Zuivel: 3 (yoghurt), 4 (kaas), 6 (room)
Alcohol: 2
Gluten: 4 (kletskop), 6 (taart)
Noten: 3 (pijnboompitten), 4 (hazelnoot), 5 (pistachenoot), 6 (amandel)
Zwanger: 2 alcohol

Trailer of the film

en_GBEnglish (UK)
Waiting list De voorstelling is uitverkocht maar soms komen er kaartjes vrij wegens ziekte of andere omstandigheden. Laat hier je email achter, dan sta je op de wachtlijst. Je ontvangt automatisch een email zodra er kaartjes beschikbaar komen. Wie het eerst betaalt heeft dan de kaartjes. Let op: iedere datum van een voorstelling heeft een eigen wachtlijst. Kun je meerdere data, meld je dan aan voor meerdere data.