Singaporese en Japanse keuken

Ramen Shop

Geen voorstellingen

Deze film heeft momenteel geen voorstelling. In het verleden is de film vertoond en in de toekomst zal het wellicht nog eens vertoond worden. In de agenda op de homepage zijn de actuele voorstellingen te zien. Schrijf je in voor de nieuwsbrief om op de hoogte te blijven van de vertoningen.

Bij Secret Cinema kijk je naar een speelfilm en eet je tegelijk hetzelfde eten als je ziet in de film. Eet de hoofdrolspeler in de film op minuut 48 een vissenkop-curry, dan doe jij dat ook. Het film+diner bestaat uit een volledig diner van 6 gangen. Een heerlijke en bijzondere ervaring.

Show

Just like in the film
Secret Cinema is a small cinema with tables, so you can eat comfortably and see the film well. We serve the food from the film as accurately as possible.
The films often sell out quickly. Sign up for the newsletter if you want to be informed on time about new shows.

Film and dinner

In Ramen Shop (Ramen Teh, Eric Khoo, 2017) gaat de jonge Japanse chef naar Singapore, het land van zijn vroeg overleden moeder. Tijdens zijn reis komt hij meer te weten over zijn moeder, haar achtergrond en zoekt hij via culinaire specialiteiten van Singapore naar zijn identiteit. Een lief en aandoenlijk drama gecombineerd met een heerlijke kennismaking met de Singaporese en Japanse keuken. Singapore heeft invloeden uit Indonesië, Maleisië, India, China en Japan en vormt zo een mooie melange van Aziatisch eten.
De film is Japans en Maleis gesproken, Nederlands ondertiteld.

Fish Head Curry

Ramen met ei en paddenstoelen

Chili van garnalen met gefrituurde bun*
(Oorspronkelijk met lokale krab, wij nemen garnalen)

Sashimi

Fish Head Curry met rijst
(typisch Singaporese curry, de vissenkoppen laten we in de keuken;-)

Pandan cake

Ramen Teh**
(combinatie van Bak Kut Teh van varkensribben en Ramen noedels)

*voor de garnalen is er een alternatief mogelijk, geef dat bij de bestelling aan aub
**voor de varkensribben is een alternatief mogelijk, geef dat bij de bestelling aan aub

Trailer of the film

Gerelateerd

Secret Cinema wachtlijst Laat hier je email achter, dan weet je als eerste wanneer er kaartjes voor de voorstelling op deze datum beschikbaar komen.