Amerikaanse keuken

The Gold Rush

Geen voorstellingen

Deze film heeft momenteel geen voorstelling. In het verleden is de film vertoond en in de toekomst zal het wellicht nog eens vertoond worden. In de agenda op de homepage zijn de actuele voorstellingen te zien. Schrijf je in voor de nieuwsbrief om op de hoogte te blijven van de vertoningen.

For sale here

Bij Secret Cinema kijk je naar een speelfilm en eet je tegelijk hetzelfde eten als je ziet in de film. Eet de hoofdrolspeler in de film op minuut 9 een eendenbout, dan doe jij dat ook. Het film+diner bestaat uit een volledig diner van 6 gangen. Een heerlijke en bijzondere ervaring.

Show

Just like in the film
Secret Cinema is a small cinema with tables, so you can eat comfortably and see the film well. We serve the food from the film as accurately as possible.
The films often sell out quickly. Sign up for the newsletter if you want to be informed on time about new shows.

Film and dinner

The Gold Rush is de film waar Charlie Chaplin het meest trots op was: “the picture that I want to be remembered by”. Deze zwijgende film uit 1925 is een terechte klassieker; komisch, verdrietig, dramatisch, spannend en met voor die tijd innovatieve speciale effecten. We volgen de kleine man naar Alaska op zoek naar goud. Maar honger en kou werken hem en zijn maat Big Joe tegen. Eenmaal terug in het dorp wordt hij verliefd op Georgia. Het menu is een keur aan bizar voedsel, dat uiteraard door Secret Cinema smakelijk wordt klaargemaakt. Zwijgende film met Engelse tussentitels en Nederlandse ondertitels.

Eendenbout met couscous (to share 😉

Kip met couscous, gegrilde groenten en rozijnen*
(vegetarisch: met paddenstoelen)

Asperge met pompoencrème

Vol au vent met champignons en chipolataworstje*
(vegetarisch: vega worstje)

Chili sin carne

Broodje kaas met pesto en broodje avocado met rucola

Cannoli gevuld met witte chocolade-pistache ganache

*Een vegetarische menu (of delen daarvan) is mogelijk, geef dit aub aan bij de bestelling

Trailer of the film

General information

Script Secret Cinema thuis Laat hier je email achter, dan weet je als eerste wanneer het script beschikbaar is.