Japanse sfeerfilm in Finland

Film+diner Kamome Diner

Geen voorstellingen

Deze film heeft momenteel geen voorstelling. In het verleden is de film vertoond en in de toekomst zal het wellicht nog eens vertoond worden. In de agenda op de homepage zijn de actuele voorstellingen te zien. Schrijf je in voor de nieuwsbrief om op de hoogte te blijven van de vertoningen.

Bij Secret Cinema kijk je naar een speelfilm en eet je tegelijk hetzelfde eten als je ziet in de film. Eet de hoofdrolspeler in de film op minuut 36 een onigiri rijstsushi, dan doe jij dat ook. Het film+diner bestaat uit een volledig diner van zes gangen. Een heerlijke en bijzondere ervaring.

Show

Just like in the film
Secret Cinema is a small cinema with tables, so you can eat comfortably and see the film well. We serve the food from the film as accurately as possible.
The films often sell out quickly. Sign up for the newsletter if you want to be informed on time about new shows.

Film and dinner

Kamome Diner (Kamome shokudô) is een bijzondere Japanse film uit 2006 over een Japanse vrouw die een cafetaria begint in – hoe bedenk je het – Helsinki. Na een maand heeft ze nog steeds maar 1 klant, en die betaalt niet eens. Langzaamaan komt daar verandering in. De film is een beleving die sterk doet denken aan de films van Jim Jarmusch: er gebeurt eigenlijk niets, maar de aparte filmpersonages leiden je langzaam en liefdevol door de film naar ’the meaning of life’. Samen met het eten uiteraard, dat in dit geval klassiek Japans is, met een enkele Finse twist. De film is Japans en Fins gesproken en Nederlands ondertiteld.

Gegrilde zalm
Japanse omelet, misosoep en salade
Een nigiri met konijnstoofvlees en een met rivierkreeft
(vega: zoete aardappel en avocado)
Misogelakte zalm met spitskoolsalade
Tonkatsu (gepaneerde varkensspiering) met salade
(vega: koolrabi)
Onirigi met tonijn
(vega: wakame)
Ijskoffie met kaneelrol

Een vegetarisch alternatief is mogelijk dit keer, geef dit svp als opmerking aan bij de bestelling

Trailer of the film

NB De trailer heeft geen ondertiteling (de film zelf is Nederlands ondertiteld)

Gerelateerd

Script Secret Cinema thuis Laat hier je email achter, dan weet je als eerste wanneer het script beschikbaar is.