Swingende eetfilm

Film + dinner Soul Kitchen

Geen voorstellingen

Deze film heeft momenteel geen voorstelling. In het verleden is de film vertoond en in de toekomst zal het wellicht nog eens vertoond worden. In de agenda op de homepage zijn de actuele voorstellingen te zien. Schrijf je in voor de nieuwsbrief om op de hoogte te blijven van de vertoningen.

Bij Secret Cinema kijk je naar een speelfilm en eet je tegelijk hetzelfde eten als je ziet in de film. Eet de hoofdrolspeler in de film op minuut 2 een malse schnitzel, dan doe jij dat ook. Het film+diner bestaat uit een volledig diner van 6 gangen. Een heerlijke en bijzondere ervaring.

Show

Just like in the film
Secret Cinema is a small cinema with tables, so you can eat comfortably and see the film well. We serve the food from the film as accurately as possible.
The films often sell out quickly. Sign up for the newsletter if you want to be informed on time about new shows.

Film and dinner

Soul Kitchen (Fatih Akin) is een swingende en up tempo eetfilm. Twee Griekse broers worstelen met hun leven (vrouwen, gokken, drank) en met hun ruige restaurant in Hamburg. Het truckerscafé met schnitzels als hoofdgerecht ontwikkelt zich tot een hippe en swingende tent waar heerlijk eten wordt geserveerd. Maar dat duurt niet lang.. Kijk hoe het afloopt en geniet ondertussen van een zes gangen diner met Griekse en Duitse gerechten. De film won de juryprijs van het filmfestival van Venetië in 2009. De film is Duits gesproken en Nederlands ondertiteld.

Een menu zonder vlees is helaas NIET mogelijk dit keer!

Ein richtige Fishschnitzel!
VISSCHNITZEL MET AARDAPPELSALADE
RODE BARBEEL MET TOMATENSAUS, BASILICUM EN CHERRYTOMAATJES
GRIEKSE PILAV MET SLUIMERERWTEN
SOUVLAKI VAN KIP
WITTE CHOCOLADEMOUSSE ‘AFRODISIAC’
DRUIVEN MET RICOTTAROOM EN AMANDELCRUMBLE

Een vegetarisch alternatief is mogelijk dit keer, geef dit svp als opmerking aan bij de bestelling

Trailer of the film

Gerelateerd

Secret Cinema wachtlijst Laat hier je email achter, dan weet je als eerste wanneer er kaartjes voor de voorstelling op deze datum beschikbaar komen.