Lunch / Amerikaanse keuken

Modern Times

Geen voorstellingen

Deze film heeft momenteel geen voorstelling. In het verleden is de film vertoond en in de toekomst zal het wellicht nog eens vertoond worden. In de agenda op de homepage zijn de actuele voorstellingen te zien. Schrijf je in voor de nieuwsbrief om op de hoogte te blijven van de vertoningen.

Bij Secret Cinema kijk je naar een speelfilm en eet je tegelijk hetzelfde eten als je ziet in de film. Eet de hoofdrolspeler in de film op minuut 24 een chili con carne eet, dan doe jij dat ook. Het film+diner bestaat uit een volledig diner van 7 gangen. Een heerlijke en bijzondere ervaring.

Show

Just like in the film
Secret Cinema is a small cinema with tables, so you can eat comfortably and see the film well. We serve the food from the film as accurately as possible.
The films often sell out quickly. Sign up for the newsletter if you want to be informed on time about new shows.

Film and dinner

Er zijn niet veel zwijgende films waar eten een rol speelt, maar Charlie Chaplin wist er wel raad mee in Modern Times (1936). Charlie speelt een zwerver die van de ene in de andere baan valt en zich steeds in de problemen werkt. De film is zowel een hilarische aanklacht tegen slechte arbeidsomstandigheden als een cinematografische mijlpaal waarin Chaplin voor het eerst geluid gebruikt (maar zonder woorden). De scène met de lunchmachine is legendarisch geworden.

De lunchmachine, met maiskolf

De lunchmachine: soep, mais en quiche provençale

Banaan

Chili sin carne

Druiven

Sandwich kaas

Lunch in de machine: gevulde bleekselderij, kip, ei en kwarktaart

*Een vegetarische menu is mogelijk

Trailer of the film

General information

Secret Cinema wachtlijst Laat hier je email achter, dan weet je als eerste wanneer er kaartjes voor de voorstelling op deze datum beschikbaar komen.