Mexicaanse komedie

Tortilla soup

Geen voorstellingen

Deze film heeft momenteel geen voorstelling. In het verleden is de film vertoond en in de toekomst zal het wellicht nog eens vertoond worden. In de agenda op de homepage zijn de actuele voorstellingen te zien. Schrijf je in voor de nieuwsbrief om op de hoogte te blijven van de vertoningen.

Bij Secret Cinema kijk je naar een speelfilm en eet je tegelijk hetzelfde eten als je ziet in de film. Eet de hoofdrolspeler in de film op minuut 10 een pompoensoep, dan doe jij dat ook. Het film+diner bestaat uit een volledig diner van 7 gangen. Een heerlijke en bijzondere ervaring.

Show

Just like in the film
Secret Cinema is a small cinema with tables, so you can eat comfortably and see the film well. We serve the food from the film as accurately as possible.
The films often sell out quickly. Sign up for the newsletter if you want to be informed on time about new shows.

Film and dinner

Een Mexicaans-Amerikaanse chef woont met zijn drie volwassen dochters in huis, dus dat gegeven alleen al leidt tot turbulente toestanden. Maar alsof dat niet genoeg is, verliest hij ook langzaam zijn smaak en komt een mooie buurvrouw langs. De komische film Tortilla Soup (Maria Ripoll) uit 2001 is de Amerikaanse remake van de beroemde Taiwanese film Eat, Drink, Man, Woman van regisseur Ang Lee. Alleen wordt hier dus steeds heerlijk Mexicaans gegeten, waar we zeven gangen uit hebben geselecteerd. De film is Engels gesproken en Nederlands ondertiteld.

Tortilla Soup
LICHTE POMPOENSOEP MET COURGETTEBLOEM

BELLE MELANGE APPELDESSERT

QUINOA MET TAMARINDE GEGLACEERDE LAM*, KOMIJNKOOL
SINAASAPPEL EN KORIANDER
(VEGA: GEGLACEERDE AUBERGINE)

TOMAATJES GEVULD MET GUACAMOLE EN EEN MINI-TORTILLA

GEFRITUURD TORTILLA-ROLLETJE MET QUESA FRESCA

TORTILLA SOEP (SOEP VAN TOMATEN EN TORTILLA MET RODE UI, CHEDDAR, MAIS EN KORIANDER)*

KIP PIBIL* MET EEN RUB VAN ANNATO ZAADJES

*Een vegetarisch alternatief is mogelijk

Trailer of the film

Gerelateerd

Secret Cinema wachtlijst Laat hier je email achter, dan weet je als eerste wanneer er kaartjes voor de voorstelling op deze datum beschikbaar komen.