Culinaire thriller

Une affaire de goût

Geen voorstellingen

Deze film heeft momenteel geen voorstelling. In het verleden is de film vertoond en in de toekomst zal het wellicht nog eens vertoond worden. In de agenda op de homepage zijn de actuele voorstellingen te zien. Schrijf je in voor de nieuwsbrief om op de hoogte te blijven van de vertoningen.

Bij Secret Cinema kijk je naar een speelfilm en eet je tegelijk hetzelfde eten als je ziet in de film. Eet de hoofdrolspeler in de film op minuut 4 met konijn gevulde eitjes, dan doe jij dat ook. Het film+diner bestaat uit een volledig diner van 7 gangen. Een heerlijke en bijzondere ervaring.

Show

Just like in the film
Secret Cinema is a small cinema with tables, so you can eat comfortably and see the film well. We serve the food from the film as accurately as possible.
The films often sell out quickly. Sign up for the newsletter if you want to be informed on time about new shows.

Film and dinner

Une affaire de goût (Bernard Rapp, 2000, Frankrijk) is een culinaire thriller. Nicolas is een arme ober die door de excentrieke rijke zakenman Delamont gevraagd wordt om als zijn persoonlijke voorproever te werken. Er ontstaat een merkwaardige, afhankelijke relatie tussen beide mannen, die steeds onaangenamer wordt. De film kreeg vijf César-nominaties. Van al het voor te proeven eten is een selectie van zeven gangen gemaakt. De film is Frans gesproken en Nederlands ondertiteld.

Een menu zonder vlees is helaas NIET mogelijk dit keer! Heb je een schaaldierenallergie, geef dat aan, daarvoor is wel een alternatief.

Dat zijn eierschaaltjes gevuld met konijn en olijven
EIERSCHAALTJES GEVULD MET KONIJN EN OLIJVEN,
COURGETTE EN KAPPERAPPELTJES
POT AU FEU MET DUIF EN EEN BOUILLON MET VERBENA
VIETNAMESE KIPLOEMPIA MET NUOC MAMSAUS
FRUITS DE MER (OESTER, KRABSALADE, GARNALEN)*
WITTE PENS OP GROOTMOEDERS WIJZE
OMELET MET BROOD
SCROPPINO

Een vegetarisch alternatief is helaas niet mogelijk dit keer
* Bevat schaaldieren, daarvoor is wel een alternatief

Trailer of the film

Gerelateerd

Secret Cinema wachtlijst Laat hier je email achter, dan weet je als eerste wanneer er kaartjes voor de voorstelling op deze datum beschikbaar komen.