Europese keuken

Who’s killing the great chefs of Europe?

Geen voorstellingen

Deze film heeft momenteel geen voorstelling. In het verleden is de film vertoond en in de toekomst zal het wellicht nog eens vertoond worden. In de agenda op de homepage zijn de actuele voorstellingen te zien. Schrijf je in voor de nieuwsbrief om op de hoogte te blijven van de vertoningen.

Bij Secret Cinema kijk je naar een speelfilm en eet je tegelijk hetzelfde eten als je ziet in de film. Eet de hoofdrolspeler in de film op 1 uur en 19 minuten een eendenborst, dan doe jij dat ook. Het film+diner bestaat uit een volledig diner van 7 gangen. Een heerlijke en bijzondere ervaring.

Show

Just like in the film
Secret Cinema is a small cinema with tables, so you can eat comfortably and see the film well. We serve the food from the film as accurately as possible.
The films often sell out quickly. Sign up for the newsletter if you want to be informed on time about new shows.

Film and dinner

Ouderwetse humor in deze whodunnit met eten. We volgen enkele hoofdpersonen: een foodcriticus die aan de lijn moet doen, een patisserie-chef die achtervolgd wordt door haar ex die een fastfoodketen opzet. En ondertussen worden de beste chefs van Europa vermoord. En niet zomaar, maar volgens hun eigen favoriete bereidingswijze. Een dwaze komische whodunnit met een sterrencast van o.a. Jacqueline Bisset, Philippe Noiret, Jean Rochefort en Robert Morley. Er komen aardig wat gerechten langs in de film, we serveren natuurlijk de lekkerste zeven. De film is Engels gesproken en Nederlands ondertiteld.

Frambozen-chocolade-bombe

Pittige chinese kippensoep met pinda 

Toast met paddenstoelen

Goulash met krieltjes

Spaghetti agli scampi*

Makreelfilet met pistache-kardemonsalsa en groene asperges*

Eendenborst met bigaradesaus


Frambozen-chocolade ‘bombe’

*Een vis en/of schaaldierenloos alternatief is mogelijk

Trailer of the film

General information

Secret Cinema wachtlijst Laat hier je email achter, dan weet je als eerste wanneer er kaartjes voor de voorstelling op deze datum beschikbaar komen.