Franse keuken

Haute Cuisine

Geen voorstellingen

Deze film heeft momenteel geen voorstelling. In het verleden is de film vertoond en in de toekomst zal het wellicht nog eens vertoond worden. In de agenda op de homepage zijn de actuele voorstellingen te zien. Schrijf je in voor de nieuwsbrief om op de hoogte te blijven van de vertoningen.

Hier te koop:

Bij Secret Cinema kijk je naar een speelfilm en eet je tegelijk hetzelfde eten als je ziet in de film. Eet de hoofdrolspeler in de film op minuut 26 zalm in groene koolbladeren eet, dan doe jij dat ook . Het film+diner bestaat uit een volledig diner van 7 gangen. Een heerlijke en bijzondere ervaring.

Voorstelling

Net als in de film.
Secret Cinema is een kleine filmzaal, maar dan met tafels, zodat je zowel aangenaam kunt eten als dat je de film goed ziet. We serveren zo precies mogelijk het eten uit de film.
De films zijn vaak snel uitverkocht. Schrijf je in voor de nieuwsbrief als je op tijd op de hoogte wilt zijn van nieuwe voorstellingen.

Film en diner

Waargebeurd verhaal over chef Danièle Mazet-Delpeuch uit de Périgord die voor president Mitterand mag koken en op de Antarctica kookte. De keuken is dan ook typisch voor die streek: met veel truffel en gans. Er is een Franstalig kookboek van haar hand. Danièle Mazet-Delpeuch is ook een van de uitvinders van ruraal toerisme en ze opende als een van de eersten een table d’hôtes.

De film verhaalt over haar moeizame periode toen ze voor de president kookte. Haar keuken spreekt de president aan, maar ze raakt in conflict met de reguliere keuken van de regering. Uiteindelijk kiest ze voor zichzelf en besluit af te koelen door te koken op de Zuidpool.

De film is Frans gesproken en Nederlands ondertiteld.

chou farci au saumon

1 CHOU FARCI AU SAUMON
Een prachtig bolletje groene kool gevuld met zalm,
geserveerd met aardappelen sarladaise en worteltjes
Vega: met zoete aardappel

2 OREILLER MET EEND
Geserveerd met paddenstoelen in portsaus
Vega: paddenstoelen met tahoe

3 WITTE KAAS
met vlierbessengelei en amandelcreme

4 CHAUDRÉE (chowder) CHARENTAISE
met tong, mossels en aardappel
Vega: groentenbouillon

5 ST. HONORÉ MET CRÈME MEMEE

6 BROOD MET TRUFFEL

Allergenen

Een vegetarisch alternatief is mogelijk, geef dit svp als opmerking aan bij de bestelling.
NB Heb je een voedselallergie, kijk of het menu geschikt is. Mail voordat je bestelt of er een aanpassing aan het menu mogelijk zijn.

Vis: 1, 4
Schaaldieren: 4
Vlees: 1 (ganzenvet) 2 (eend)
Zuivel: 3 (room, ricotta), 4 (room), 5 (banketbakkersroom)
Alcohol: –
Gluten: 2 (bladerdeeg), 5 (soezen), 6 (brood)
Noten: 3 (amandel)
Zwanger: v

Trailer van de film

Algemene info

Secret Cinema wachtlijst Laat hier je email achter, dan weet je als eerste wanneer er kaartjes voor de voorstelling op deze datum beschikbaar komen.