Franse keuken

Haute Cuisine

Bij Secret Cinema kijk je naar een speelfilm en eet je tegelijk hetzelfde eten als je ziet in de film. Eet de hoofdrolspeler in de film op minuut 26 zalm in groene koolbladeren eet, dan doe jij dat ook . Het film+diner bestaat uit een volledig diner van 7 gangen. Een heerlijke en bijzondere ervaring.

Voorstelling

Net als in de film.
Secret Cinema is een kleine filmzaal, maar dan met tafels, zodat je zowel aangenaam kunt eten als dat je de film goed ziet. We serveren zo precies mogelijk het eten uit de film.
De films zijn vaak snel uitverkocht. Schrijf je in voor de nieuwsbrief als je op tijd op de hoogte wilt zijn van nieuwe voorstellingen.

Nieuwsbrief aanmelding

Film en diner

Waargebeurd verhaal over chef Danièle Mazet-Delpeuch uit de Périgord die voor president Mitterand mag koken en op de Antarctica kookte. De keuken is dan ook typisch voor die streek: met veel truffel en gans. Er is een Franstalig kookboek van haar hand. Danièle Mazet-Delpeuch is ook een van de uitvinders van ruraal toerisme en ze opende als een van de eersten een table d’hôtes.

De film verhaalt over haar moeizame periode toen ze voor de president kookte. Haar keuken spreekt de president aan, maar ze raakt in conflict met de reguliere keuken van de regering. Uiteindelijk kiest ze voor zichzelf en besluit af te koelen door te koken op de Zuidpool.

chou farci au saumon

CHOU FARCI AU SAUMON
Een prachtig bolletje groene kool gevuld met zalm, geserveerd met aardappelen sarladaise en worteltjes

OREILLER MET EEND
Geserveerd met paddenstoelen in portsaus

WITTE KAAS
met vlierbessengelei en amandelcreme

CHAUDRÉE (chowder) CHARENTAISE
met tongfilet, mossels en aardappel

ST. HONORÉ MET CRÈME MEMEE

BROOD MET TRUFFEL

  • Een vegetarische variant is mogelijk bij dit menu, geef dit aan bij de bestelling.

Trailer van de film

Algemene info

Corona

Hier zijn alle actuele maatregelen tegen Covid19 te zien. Augustus 2022: er zijn geen bijzondere…
Lees meer