Thaise keuken

Hunger

Script binnenkort te koop:

Geen voorstellingen

Deze film heeft geen voorstelling maar is als kookscript te koop. In de agenda op de homepage zijn de actuele voorstellingen te zien. Schrijf je in voor de nieuwsbrief om op de hoogte te blijven van de vertoningen.

Bij Secret Cinema kijk je naar een speelfilm en eet je tegelijk hetzelfde eten als je ziet in de film. Eet de hoofdrolspeler in de film op minuut 3 kreeft met inktvissaus, dan doe jij dat ook. Het film+diner bestaat uit een volledig diner van 6 à 7 gangen. Een heerlijke en bijzondere ervaring.

Voorstelling

Net als in de film.
Secret Cinema is een kleine filmzaal, maar dan met tafels, zodat je zowel aangenaam kunt eten als dat je de film goed ziet. We serveren zo precies mogelijk het eten uit de film.
De films zijn vaak snel uitverkocht. Schrijf je in voor de nieuwsbrief als je op tijd op de hoogte wilt zijn van nieuwe voorstellingen.

Film en diner

Een getalenteerde streetfood kok wordt uitgenodigd bij een meedogenloze chef te werken. In haar eettentje kookt ze steeds hetzelfde maar ze verlangt naar iets speciaals en een uitdaging. Dus ze stemt in. Wat volgt is een genadeloze les in perfectie en wat het is om in een klassenmaatschappij te overleven.

Deze film is beschikbaar op Netflix en is Thais gesproken, Nederlands ondertiteld.

Kreeft met inktvissau

Kreeft met inktvissaus en kaviaar (foto)

Gebakken rijst met garnalen en ei

‘Wagyu’ rouleau met bietensaus en kruidenboeket

Gevulde pijlstaartinktvis

Heldere bouillon

Krokant van groene curry, oesterzwam en rijst

Ngo ngae noedels met garnalen en spam

Trailer van de film

Algemene info

Script Secret Cinema thuis Laat hier je email achter, dan weet je als eerste wanneer het script beschikbaar is.