Italiaans culinair drama

Film+diner Io sono L’amore

Geen voorstellingen

Deze film heeft momenteel geen voorstelling. In het verleden is de film vertoond en in de toekomst zal het wellicht nog eens vertoond worden. In de agenda op de homepage zijn de actuele voorstellingen te zien. Schrijf je in voor de nieuwsbrief om op de hoogte te blijven van de vertoningen.

Bij Secret Cinema kijk je naar een speelfilm en eet je tegelijk hetzelfde eten als je ziet in de film. Eet de hoofdrolspeler in de film op minuut 12 Uhka, een Russische vissoep, dan doe jij dat ook. Het film+diner bestaat uit een volledig diner van zes gangen. Een heerlijke en bijzondere ervaring.

Voorstelling

Net als in de film.
Secret Cinema is een kleine filmzaal, maar dan met tafels, zodat je zowel aangenaam kunt eten als dat je de film goed ziet. We serveren zo precies mogelijk het eten uit de film.
De films zijn vaak snel uitverkocht. Schrijf je in voor de nieuwsbrief als je op tijd op de hoogte wilt zijn van nieuwe voorstellingen.

Film en diner

Io sono l’amore (I am love, Italië 2009) is een film van Luca Guadagnino, die later bekend werd van films als Call Me by your Name en A Bigger Splash. ‘Broeierig’, dat is de beste beschrijving van deze film. En dramatisch. Je ziet de puissant rijke Milanese ondernemersfamilie Recchi waar ogenschijnlijk alles correct op orde lijkt. Maar langzaam gaat de familie ten onder, mede door de affaire van de vrouw des huizes, de mooie Tilda Swinton, met een chefkok. Die chef zorgt in deze film voor de meest fantastische gerechten. De gerechten in de film zijn overigens ‘geregisseerd’ door de Milanese topkok Carlo Cracco, de krokante huzarensalade is een van zijn ‘signature dishes’.
De film is Italiaans gesproken en Nederlands ondertiteld.

Ukha: Russische vissoep
1 Ukha, lichte Russische vissoep met dille en dragon
(Vegetarisch: soep van porcini en oesterzwammen)
2 Glaasje prosecco
(Optie: Alcoholvrije cocktail)
3 Geroosterde aubergine met knofook-yoghurtroom,
granaatappel in vlierbloesemsiroop en pijnboompitten op een bedje van couscous
4 Krokante Russische salade
Smeuïge aardappelsalade tussen krokante kletskoppen,
de signature dish van Carlo Cracco
5 Garnalen op een bedje van ratatouille
met balsamico-crème en pistachenootjes
6 Macarontaartje met zomers fruit, lemon curd en room
Allergenen

Een vegetarisch en/of alcoholvrij alternatief is mogelijk, geef dit svp als opmerking aan bij de bestelling.
NB Heb je een voedselallergie, kijk of het menu geschikt is. Mail voordat je bestelt of er een aanpassing aan het menu mogelijk zijn.

Vis: 1
Schaaldieren: 5
Vlees: –
Zuivel: 3 (yoghurt), 4 (kaas), 6 (room)
Alcohol: 2
Gluten: 4 (kletskop), 6 (taart)
Noten: 3 (pijnboompitten), 4 (hazelnoot), 5 (pistachenoot), 6 (amandel)
Zwanger: 2 alcohol

Trailer van de film

Secret Cinema wachtlijst Laat hier je email achter, dan weet je als eerste wanneer er kaartjes voor de voorstelling op deze datum beschikbaar komen.