Italiaanse keuken

Pane e Tulipani

Geen voorstellingen

Deze film heeft momenteel geen voorstelling. In het verleden is de film vertoond en in de toekomst zal het wellicht nog eens vertoond worden. In de agenda op de homepage zijn de actuele voorstellingen te zien. Schrijf je in voor de nieuwsbrief om op de hoogte te blijven van de vertoningen.

Hier te koop:

  • Indien een voorstelling is uitverkocht, mail dan naar info@secretcinema.be om op de wachtlijst gezet te worden.

Bij Secret Cinema kijk je naar een speelfilm en eet je tegelijk hetzelfde eten als je ziet in de film. Eet de hoofdrolspeler in de film op minuut 17 tartaar van tonijn, dan doe jij dat ook. Het film+diner bestaat uit een volledig diner van 6 gangen. Een heerlijke en bijzondere ervaring.

Voorstelling

Net als in de film.
Secret Cinema is een kleine filmzaal, maar dan met tafels, zodat je zowel aangenaam kunt eten als dat je de film goed ziet. We serveren zo precies mogelijk het eten uit de film.
De films zijn vaak snel uitverkocht. Schrijf je in voor de nieuwsbrief als je op tijd op de hoogte wilt zijn van nieuwe voorstellingen.

Nieuwsbrief aanmelding

Film en diner

Pane e tulipani (Silvio Soldini, 2000) is een tragi-komische Italiaanse feelgoodfilm: beetje romantiek, beetje dagelijks leven en lekker veel eten en drinken. Rosalba is huisvrouw en moeder van twee zonen. Tijdens een vakantie wordt ze door haar man en zonen ‘vergeten’ bij een wegrestaurant. Ze besluit naar huis te liften. De automobilist die haar oppikt gaat richting Venetië. Tja, wat doe je dan? Een prachtige en lieve film met glansrollen voor Bruno Ganz en Licia Maglietta.

Mozzarella met salade van sardines

Tartaar van verse tonijn met een salade van cannellini bonen
(*vegetarisch: tartaar van avocado en tomaat)

Amuse van spruit met kaasvulling en aardpeercrème

Sardienen op tomaat, wortel en olijf, met mozzarella
(*vegetarisch: geroosterde aubergine)

Bruschetta met Mortadella en omelet
(*vegetarisch: kaas)

Minestronesoep

Kersenvlaai

*Een vegetarische menu (of delen daarvan) is mogelijk, geef dit aub aan bij de bestelling

Trailer van de film

Algemene info

Wachtlijst De voorstelling is uitverkocht maar soms komen er kaartjes vrij wegens ziekte of andere omstandigheden. Laat hier je email achter, dan sta je op de wachtlijst. Je ontvangt automatisch een email zodra er kaartjes beschikbaar komen. Wie het eerst betaalt heeft dan de kaartjes. Let op: iedere datum van een voorstelling heeft een eigen wachtlijst. Kun je meerdere data, meld je dan aan voor meerdere data.