Italiaanse keuken

Pane e Tulipani

Geen voorstellingen

Deze film heeft momenteel geen voorstelling. In het verleden is de film vertoond en in de toekomst zal het wellicht nog eens vertoond worden. In de agenda op de homepage zijn de actuele voorstellingen te zien. Schrijf je in voor de nieuwsbrief om op de hoogte te blijven van de vertoningen.

Hier te koop:

Bij Secret Cinema kijk je naar een speelfilm en eet je tegelijk hetzelfde eten als je ziet in de film. Eet de hoofdrolspeler in de film op minuut 17 tartaar van tonijn, dan doe jij dat ook. Het film+diner bestaat uit een volledig diner van 6 gangen. Een heerlijke en bijzondere ervaring.

Voorstelling

Net als in de film.
Secret Cinema is een kleine filmzaal, maar dan met tafels, zodat je zowel aangenaam kunt eten als dat je de film goed ziet. We serveren zo precies mogelijk het eten uit de film.
De films zijn vaak snel uitverkocht. Schrijf je in voor de nieuwsbrief als je op tijd op de hoogte wilt zijn van nieuwe voorstellingen.

Film en diner

Pane e tulipani (Silvio Soldini, 2000) is een tragi-komische Italiaanse feelgoodfilm: beetje romantiek, beetje dagelijks leven en lekker veel eten en drinken. Rosalba is huisvrouw en moeder van twee zonen. Tijdens een vakantie wordt ze door haar man en zonen ‘vergeten’ bij een wegrestaurant. Ze besluit naar huis te liften. De automobilist die haar oppikt gaat richting Venetië. Tja, wat doe je dan? Een prachtige en lieve film met glansrollen voor Bruno Ganz en Licia Maglietta.

Mozzarella met salade van sardines

Tartaar van verse tonijn met een salade van cannellini bonen
(*vegetarisch: tartaar van avocado en tomaat)

Amuse van spruit met kaasvulling en aardpeercrème

Sardienen op tomaat, wortel en olijf, met mozzarella
(*vegetarisch: geroosterde aubergine)

Bruschetta met Mortadella en omelet
(*vegetarisch: kaas)

Minestronesoep

Kersenvlaai

*Een vegetarische menu (of delen daarvan) is mogelijk, geef dit aub aan bij de bestelling

Trailer van de film

Algemene info

Secret Cinema wachtlijst Laat hier je email achter, dan weet je als eerste wanneer er kaartjes voor de voorstelling op deze datum beschikbaar komen.