Franse keuken

Ratatouille

Geen voorstellingen

Deze film heeft momenteel geen voorstelling. In het verleden is de film vertoond en in de toekomst zal het wellicht nog eens vertoond worden. In de agenda op de homepage zijn de actuele voorstellingen te zien. Schrijf je in voor de nieuwsbrief om op de hoogte te blijven van de vertoningen.

Hier te koop:

  • Indien een voorstelling is uitverkocht, mail dan naar info@secretcinema.be om op de wachtlijst gezet te worden.

Bij Secret Cinema kijk je naar een speelfilm en eet je tegelijk hetzelfde eten als je ziet in de film. Eet de hoofdrolspeler in de film op minuut 12 een gerookte paddenstoel, dan doe jij dat ook . Het film+diner bestaat uit een volledig diner van 7 gangen. Een heerlijke en bijzondere ervaring.

Voorstelling

Net als in de film.
Secret Cinema is een kleine filmzaal, maar dan met tafels, zodat je zowel aangenaam kunt eten als dat je de film goed ziet. We serveren zo precies mogelijk het eten uit de film.
De films zijn vaak snel uitverkocht. Schrijf je in voor de nieuwsbrief als je op tijd op de hoogte wilt zijn van nieuwe voorstellingen.

Nieuwsbrief aanmelding

Film en diner

Ratatouille (Brad Bird, 2007) is een Pixar animatiefilm voor jong en oud en is dé culinaire animatiefilm aller tijden. Remi is een rat met smaak en culinair talent, die per toeval terecht komt in de keuken van chefkok Gusteau. Aldaar maakt hij vrienden met keukenhulp Linguini. De film kreeg 65 prijzen en bruist van energie, romantiek, humor en, belangrijk: lekker en authentiek Frans eten waar we een selectie van presenteren. Ratatouille wil je niet alleen zien, die moet je proeven. De film is Engels gesproken, Nederlands ondertiteld.

De Ratatouille

MILLE FEUILLE
Amuse met gele room, citroen, vanille en meringue.

PORTOBELLO MET GEITENKAAS
Gerookte portobello met geitenbrie, zonnebloempitten en salade.

ZALMTIMBAALTJE
Gerookte zalm taartje met mierikswortel, avocado, lente-ui en gekarameliseerde groenten.
(Vegetarisch: bietentimbaaltje)

SOEP VAN KNOLSELDERIJ MET HAZELNOOT
Bouillon, knolselderij, bleekselderij, hazelnoot en.. snippertje prei.

KALFSOESTER MET TRUFFELOLIE
Met lichte aardappelpuree, andijvie en mosterdsaus
(Vegetarisch: Gebakken aubergine)

DRUIVEN
Geserveerd met ricottaroom, een tongverfrisser voor..

RATATOUILLE TORENTJE
Courgette, aubergine en tomaat met een vinaigrette.

  • Een vegetarische variant is mogelijk. Geef dit bij de bestelling aan.

Trailer van de film

Algemene info

Wachtlijst De voorstelling is uitverkocht maar soms komen er kaartjes vrij wegens ziekte of andere omstandigheden. Laat hier je email achter, dan sta je op de wachtlijst. Je ontvangt automatisch een email zodra er kaartjes beschikbaar komen. Wie het eerst betaalt heeft dan de kaartjes. Let op: iedere datum van een voorstelling heeft een eigen wachtlijst. Kun je meerdere data, meld je dan aan voor meerdere data.