Amerikaanse keuken

The Gold Rush

Geen voorstellingen

Deze film heeft momenteel geen voorstelling. In het verleden is de film vertoond en in de toekomst zal het wellicht nog eens vertoond worden. In de agenda op de homepage zijn de actuele voorstellingen te zien. Schrijf je in voor de nieuwsbrief om op de hoogte te blijven van de vertoningen.

Hier te koop:

Bij Secret Cinema kijk je naar een speelfilm en eet je tegelijk hetzelfde eten als je ziet in de film. Eet de hoofdrolspeler in de film op minuut 9 een eendenbout, dan doe jij dat ook. Het film+diner bestaat uit een volledig diner van 6 gangen. Een heerlijke en bijzondere ervaring.

Voorstelling

Net als in de film.
Secret Cinema is een kleine filmzaal, maar dan met tafels, zodat je zowel aangenaam kunt eten als dat je de film goed ziet. We serveren zo precies mogelijk het eten uit de film.
De films zijn vaak snel uitverkocht. Schrijf je in voor de nieuwsbrief als je op tijd op de hoogte wilt zijn van nieuwe voorstellingen.

Film en diner

The Gold Rush is de film waar Charlie Chaplin het meest trots op was: “the picture that I want to be remembered by”. Deze zwijgende film uit 1925 is een terechte klassieker; komisch, verdrietig, dramatisch, spannend en met voor die tijd innovatieve speciale effecten. We volgen de kleine man naar Alaska op zoek naar goud. Maar honger en kou werken hem en zijn maat Big Joe tegen. Eenmaal terug in het dorp wordt hij verliefd op Georgia. Het menu is een keur aan bizar voedsel, dat uiteraard door Secret Cinema smakelijk wordt klaargemaakt. Zwijgende film met Engelse tussentitels en Nederlandse ondertitels.

Eendenbout met couscous (to share 😉

Kip met couscous, gegrilde groenten en rozijnen*
(vegetarisch: met paddenstoelen)

Asperge met pompoencrème

Vol au vent met champignons en chipolataworstje*
(vegetarisch: vega worstje)

Chili sin carne

Broodje kaas met pesto en broodje avocado met rucola

Cannoli gevuld met witte chocolade-pistache ganache

*Een vegetarische menu (of delen daarvan) is mogelijk, geef dit aub aan bij de bestelling

Trailer van de film

Algemene info

Secret Cinema wachtlijst Laat hier je email achter, dan weet je als eerste wanneer er kaartjes voor de voorstelling op deze datum beschikbaar komen.