De vietnamese keuken in Warschau

Film+diner The taste of pho

Geen voorstellingen

Deze film heeft momenteel geen voorstelling. In het verleden is de film vertoond en in de toekomst zal het wellicht nog eens vertoond worden. In de agenda op de homepage zijn de actuele voorstellingen te zien. Schrijf je in voor de nieuwsbrief om op de hoogte te blijven van de vertoningen.

Bij Secret Cinema kijk je naar een speelfilm en eet je tegelijk hetzelfde eten als je ziet in de film. Eet de hoofdrolspeler in de film op minuut 7 heerlijke pho eet, dan doe jij dat ook. Het film+diner bestaat uit een volledig diner van zes gangen. Een heerlijke en bijzondere ervaring.

Voorstelling

Net als in de film.
Secret Cinema is een kleine filmzaal, maar dan met tafels, zodat je zowel aangenaam kunt eten als dat je de film goed ziet. We serveren zo precies mogelijk het eten uit de film.
De films zijn vaak snel uitverkocht. Schrijf je in voor de nieuwsbrief als je op tijd op de hoogte wilt zijn van nieuwe voorstellingen.

Film en diner

The Taste of Pho (Mariko Bobrik, Polen 2019) is een intieme film over een Vietnamese weduwnaar Long en zijn 10-jarig dochtertje Maja. Daar waar Long zijn Vietnamese wortels koestert, wil Maja integreren in de Poolse cultuur. Iedere Vietnamese lunchbox die Long voor haar bereidt, kiepert ze steevast in de container om de hoek. Dat ligt niet aan Longs slechte kookkunsten, want hij werkt als chef in het Vietnamees restaurant van zijn vader. Zijn leven verandert als het restaurant wordt overgenomen.
Een heerlijk innemende film, die eigenlijk gaat over respectvol omgaan met je verschillende naasten (familie en buren). De film is bij Secret Cinema voor het eerst in België te zien. De film is Pools en Vietnamees gesproken, Nederlands ondertiteld.

Bánh gio
1 Pho met rijstnoedels, rundvlees, bosui, peper, basilicum
en heldere bouillon
(Vegetarisch: paddenstoelenbouillon)
2 Bánh gio, met kleefrijst, vegetarisch pikant gehakt
en paddenstoelen gevuld bananenblad
3 Ga kho gung, gestoomde rijst met gemberkip en koolsalade
(Vegetarisch: zoete aardappel)
4 Japanse sushi en sashimi van verse vis
(Vegetarisch: omelet en avocado)
5 Goi Cuon
Verse loempia van rijstpapier gevuld met sla,
mihoen, paprika, koriander en pinda
6 Muffin met room en vers fruit
Allergenen

Een vegetarisch alternatief is mogelijk, geef dit svp als opmerking aan bij de bestelling.
NB Heb je een voedselallergie, kijk of het menu geschikt is. Mail voordat je bestelt of er een aanpassing aan het menu mogelijk zijn.

Vis: 4 (NB. geen schaaldieren)
Zuivel: 6 (room)
Alcohol: –
Gluten: 6 (muffin)
Noten: 5 (pinda) 6 (amandel)
Zwanger: –

Trailer van de film

Secret Cinema wachtlijst Laat hier je email achter, dan weet je als eerste wanneer er kaartjes voor de voorstelling op deze datum beschikbaar komen.