noedels
Prachtig-absurde Koreaanse eetfilm

Film+diner Castaway on the Moon

Geen voorstellingen

Deze film heeft momenteel geen voorstelling. In het verleden is de film vertoond en in de toekomst zal het wellicht nog eens vertoond worden. In de agenda op de homepage zijn de actuele voorstellingen te zien. Schrijf je in voor de nieuwsbrief om op de hoogte te blijven van de vertoningen.

Bij Secret Cinema kijk je naar een speelfilm en eet je tegelijk hetzelfde eten als je ziet in de film. Eet de hoofdrolspeler in de film op minuut 25 een viskebab, dan doe jij dat ook. Het film+diner bestaat uit een volledig diner van zes gangen. Een heerlijke en bijzondere ervaring.

Voorstelling

Net als in de film.
Secret Cinema is een kleine filmzaal, maar dan met tafels, zodat je zowel aangenaam kunt eten als dat je de film goed ziet. We serveren zo precies mogelijk het eten uit de film.
De films zijn vaak snel uitverkocht. Schrijf je in voor de nieuwsbrief als je op tijd op de hoogte wilt zijn van nieuwe voorstellingen.

Film en diner

Castaway on the Moon (Kimssi pyoryugi) is een prachtige Zuid-Koreaanse film uit 2009 met een lach in een traan. Het paart een verhaal als de film Cast Away met Tom Hanks met de creatieve Zuid-Koreaanse vertelstijl van Parasite of The Squid Game. Een desperate man ziet zichzelf op een eiland geïsoleerd na een mislukte zelfmoordpoging van een sprong van een brug in Seoul. Wil hij overleven en hoe? In de stad woont een meisje met straatvrees die hem vanuit haar flat met een telelens nieuwsgierig observeert. Deze favoriete festivalfilm is werkelijk een avontuur om te beleven en geeft en passant actuele maatschappijkritiek op eenzaamheid en prestatiedruk. Het eten is uiteraard heerlijk Koreaans en de film is Koreaans gesproken en Nederlands ondertiteld.

Koreaanse viskebab
Salade van bloemen met haricots verts, geitenkaas,
bloedzuring en honingdressing
Toast met duxelles van bospaddenstoelen
Kebab van Koreaanse viskoekjes en van kip met bosui,
geserveerd met kimchimayonaise
(vega: tofu en bloemkool)
Bibimbab. Gebakken eitje met makreel,
met gekruide rijst en gewokte broccoli
(vega: geen vis)
Noedels met umami zwarte bonensaus, een gekookt eitje, komkommer,
erwten en zoete aardappel.
‘Seoul Mess’ matcharoom met mochi kleefrijst
en gesuikerde rode peper

Een vegetarisch alternatief is mogelijk, geef dit svp als opmerking aan bij de bestelling

Trailer van de film

Secret Cinema wachtlijst Laat hier je email achter, dan weet je als eerste wanneer er kaartjes voor de voorstelling op deze datum beschikbaar komen.