Japanse sfeerfilm in Finland

Film+diner Kamome Diner

Geen voorstellingen

Deze film heeft momenteel geen voorstelling. In het verleden is de film vertoond en in de toekomst zal het wellicht nog eens vertoond worden. In de agenda op de homepage zijn de actuele voorstellingen te zien. Schrijf je in voor de nieuwsbrief om op de hoogte te blijven van de vertoningen.

Bij Secret Cinema kijk je naar een speelfilm en eet je tegelijk hetzelfde eten als je ziet in de film. Eet de hoofdrolspeler in de film op minuut 36 een onigiri rijstsushi, dan doe jij dat ook. Het film+diner bestaat uit een volledig diner van zes gangen. Een heerlijke en bijzondere ervaring.

Voorstelling

Net als in de film.
Secret Cinema is een kleine filmzaal, maar dan met tafels, zodat je zowel aangenaam kunt eten als dat je de film goed ziet. We serveren zo precies mogelijk het eten uit de film.
De films zijn vaak snel uitverkocht. Schrijf je in voor de nieuwsbrief als je op tijd op de hoogte wilt zijn van nieuwe voorstellingen.

Film en diner

Kamome Diner (Kamome shokudô) is een bijzondere Japanse film uit 2006 over een Japanse vrouw die een cafetaria begint in – hoe bedenk je het – Helsinki. Na een maand heeft ze nog steeds maar 1 klant, en die betaalt niet eens. Langzaamaan komt daar verandering in. De film is een beleving die sterk doet denken aan de films van Jim Jarmusch: er gebeurt eigenlijk niets, maar de aparte filmpersonages leiden je langzaam en liefdevol door de film naar ‘the meaning of life’. Samen met het eten uiteraard, dat in dit geval klassiek Japans is, met een enkele Finse twist. De film is Japans en Fins gesproken en Nederlands ondertiteld.

Gegrilde zalm
Japanse omelet, misosoep en salade
Een nigiri met konijnstoofvlees en een met rivierkreeft
(vega: zoete aardappel en avocado)
Misogelakte zalm met spitskoolsalade
Tonkatsu (gepaneerde varkensspiering) met salade
(vega: koolrabi)
Onirigi met tonijn
(vega: wakame)
Ijskoffie met kaneelrol

Een vegetarisch alternatief is mogelijk dit keer, geef dit svp als opmerking aan bij de bestelling

Trailer van de film

NB De trailer heeft geen ondertiteling (de film zelf is Nederlands ondertiteld)

Gerelateerd

Secret Cinema wachtlijst Laat hier je email achter, dan weet je als eerste wanneer er kaartjes voor de voorstelling op deze datum beschikbaar komen.