Swingende eetfilm

Film+diner Soul Kitchen

Bij Secret Cinema kijk je naar een speelfilm en eet je tegelijk hetzelfde eten als je ziet in de film. Eet de hoofdrolspeler in de film op minuut 2 een malse schnitzel, dan doe jij dat ook. Het film+diner bestaat uit een volledig diner van 6 gangen. Een heerlijke en bijzondere ervaring.

Voorstelling

Net als in de film.
Secret Cinema is een kleine filmzaal, maar dan met tafels, zodat je zowel aangenaam kunt eten als dat je de film goed ziet. We serveren zo precies mogelijk het eten uit de film.
De films zijn vaak snel uitverkocht. Schrijf je in voor de nieuwsbrief als je op tijd op de hoogte wilt zijn van nieuwe voorstellingen.

Nieuwsbrief aanmelding

Film en diner

Soul Kitchen (Fatih Akin) is een swingende en up tempo eetfilm. Twee Griekse broers worstelen met hun leven (vrouwen, gokken, drank) en met hun ruige restaurant in Hamburg. Het truckerscafé met schnitzels als hoofdgerecht ontwikkelt zich tot een hippe en swingende tent waar heerlijk eten wordt geserveerd. Maar dat duurt niet lang.. Kijk hoe het afloopt en geniet ondertussen van een zes gangen diner met Griekse en Duitse gerechten. De film won de juryprijs van het filmfestival van Venetië in 2009. De film is Duits gesproken en Nederlands ondertiteld.

Een menu zonder vlees is helaas NIET mogelijk dit keer!

Ein richtige Fishschnitzel!

Menu

VISSCHNITZEL MET AARDAPPELSALADE
ROODBAARSFILET MET TOMATENSAUS, BASILICUM EN CHERRYTOMAATJES
GRIEKSE PILAV MET PEULEN
SOUVLAKI VAN KIP
WITTE CHOCOLADEMOUSSE ‘AFRODISIAC’
DRUIVEN MET ROOM

Een vegetarisch alternatief is helaas niet mogelijk dit keer

Algemene info

Corona

Vanaf 1 november 2021 dienen bezoekers een Covid Safe te kunnen laten zien. Deze zal worden gescand. Het personeel heeft mondkapjes, maar bezoekers hoeven dat …
Lees meer
tafel

Private screening

Film kijken en tegelijkertijd dineren,  het is letterlijk een heerlijk avondje uit. In veel films speelt eten een hoofdrol, het is een onderliggend verhaal over …
Lees meer

1 reactie op “Film+diner Soul Kitchen”

  1. Pingback: us online casino bonuses

Reacties zijn uitgeschakeld.