Swingende eetfilm

Film + diner Soul Kitchen

Geen voorstellingen

Deze film heeft momenteel geen voorstelling. In het verleden is de film vertoond en in de toekomst zal het wellicht nog eens vertoond worden. In de agenda op de homepage zijn de actuele voorstellingen te zien. Schrijf je in voor de nieuwsbrief om op de hoogte te blijven van de vertoningen.

Bij Secret Cinema kijk je naar een speelfilm en eet je tegelijk hetzelfde eten als je ziet in de film. Eet de hoofdrolspeler in de film op minuut 2 een malse schnitzel, dan doe jij dat ook. Het film+diner bestaat uit een volledig diner van 6 gangen. Een heerlijke en bijzondere ervaring.

Voorstelling

Net als in de film.
Secret Cinema is een kleine filmzaal, maar dan met tafels, zodat je zowel aangenaam kunt eten als dat je de film goed ziet. We serveren zo precies mogelijk het eten uit de film.
De films zijn vaak snel uitverkocht. Schrijf je in voor de nieuwsbrief als je op tijd op de hoogte wilt zijn van nieuwe voorstellingen.

Film en diner

Soul Kitchen (Fatih Akin) is een swingende en up tempo eetfilm. Twee Griekse broers worstelen met hun leven (vrouwen, gokken, drank) en met hun ruige restaurant in Hamburg. Het truckerscafé met schnitzels als hoofdgerecht ontwikkelt zich tot een hippe en swingende tent waar heerlijk eten wordt geserveerd. Maar dat duurt niet lang.. Kijk hoe het afloopt en geniet ondertussen van een zes gangen diner met Griekse en Duitse gerechten. De film won de juryprijs van het filmfestival van Venetië in 2009. De film is Duits gesproken en Nederlands ondertiteld.

Een menu zonder vlees is helaas NIET mogelijk dit keer!

Ein richtige Fishschnitzel!
VISSCHNITZEL MET AARDAPPELSALADE
RODE BARBEEL MET TOMATENSAUS, BASILICUM EN CHERRYTOMAATJES
GRIEKSE PILAV MET SLUIMERERWTEN
SOUVLAKI VAN KIP
WITTE CHOCOLADEMOUSSE ‘AFRODISIAC’
DRUIVEN MET RICOTTAROOM EN AMANDELCRUMBLE

Een vegetarisch alternatief is mogelijk dit keer, geef dit svp als opmerking aan bij de bestelling

Trailer van de film

Gerelateerd

Script Secret Cinema thuis Laat hier je email achter, dan weet je als eerste wanneer het script beschikbaar is.