Film met een specialleke

Over Secret Cinema

FILM+ DINER: WAT?

Film + diner voorstellingen: gelijktijdig exact hetzelfde eten, samen met de hoofdrolspelers in de film. We ontleden honderden films of ze geschikt zijn voor dit concept en nemen je graag mee op een culinaire filmreis rond de wereld.

Kaartjes kosten € 45 per persoon, inclusief film en diner, exclusief drankjes. De voorstellingen vinden ongeveer om het andere weekend plaats en zijn altijd in de filmzaal op Falconrui 60, Antwerpen van 19.30 – 22.00 uur.
Het aantal plaatsen in de zaal is beperkt, schrijf je in voor de nieuwsbrief om op de hoogte te blijven van nieuwe voorstellingen.

WAAR

Secret Cinema
Falconrui 60
2000 Antwerpen
info@secretcinema.be
BTWno: BE0667940020

Openbaar Vervoer:
Bus 17 / halte Hessenbrug
Tram 1, 3, 24 / halte Italiëlei/Paardenmarkt

Parkeren:
Garage Godefriduskaai of op Oude Leeuwenrui
Velo: station Hessenbrug

WIE(S)

Secret Cinema is gevestigd aan de Falconrui en is een initiatief van Wies Sanders. Ze is van oorsprong stedenbouwkundige met een liefde voor films en documentaires. Nadat ze het Architecture Film Festival in Rotterdam mede oprichtte, focuste ze zich op de combinatie van film en eten. Samen met buurman Harold Smits richtte ze Cinema Culinair, waarbij films worden vertoond en je precies eet wat er in de film wordt gegeten, op hetzelfde moment.

Secret Cinema aan de Falconrui is een prima ruimte voor kleinschalige filmvertoningen met eten en is tevens te huur voor vergaderingen of lunches.

Actuele films

nl_NLNederlands
Wachtlijst De voorstelling is uitverkocht maar soms komen er kaartjes vrij wegens ziekte of andere omstandigheden. Laat hier je email achter, dan sta je op de wachtlijst. Je ontvangt automatisch een email zodra er kaartjes beschikbaar komen. Wie het eerst betaalt heeft dan de kaartjes. Let op: iedere datum van een voorstelling heeft een eigen wachtlijst. Kun je meerdere data, meld je dan aan voor meerdere data.