Film met een specialleke

Over Secret Cinema

Praktische informatie

Secret Cinema
Falconrui 60
2000 Antwerpen
info@secretcinema.be
BTWno: BE0667940020

Openbaar Vervoer:
Bus 17 / halte Hessenbrug
Tram1, 3, 24 / halte Italiëlei/Paardenmarkt

Parkeren:
Garage Godefriduskaai of op Oude Leeuwenrui
Velo: station Hessenbrug

Lees hier onze algemene voorwaarden:

Secret Cinema is gevestigd aan de Falconrui en is een initiatief van Wies Sanders. Ze is van oorsprong stedenbouwkundige met een liefde voor films en documentaires. Sinds 2000 heeft ze haar eigen onderzoeksbureau Urban Unlimited. Nadat ze het Architecture Film Festival in Rotterdam mede oprichtte, focuste ze zich op de combinatie van film en eten. Samen met buurman Harold Smits richtte ze Cinema Culinair, waarbij films worden vertoond en je precies eet wat er in de film wordt gegeten, op hetzelfde moment.

De locatie aan de Falconrui is een prima ruimte voor kleinschalige filmvertoningen met eten en is tevens te huur voor vergaderingen, lunches of private screenings en private dining.

Actuele films

Wachtlijst De voorstelling is uitverkocht maar soms komen er kaartjes vrij wegens ziekte of andere omstandigheden. Laat hier je email achter, dan sta je op de wachtlijst. Je ontvangt automatisch een email zodra er kaartjes beschikbaar komen. Wie het eerst betaalt heeft dan de kaartjes. Let op: iedere datum van een voorstelling heeft een eigen wachtlijst. Kun je meerdere data, meld je dan aan voor meerdere data.