Mexicaanse komedie

Tortilla soup

Geen voorstellingen

Deze film heeft momenteel geen voorstelling. In het verleden is de film vertoond en in de toekomst zal het wellicht nog eens vertoond worden. In de agenda op de homepage zijn de actuele voorstellingen te zien. Schrijf je in voor de nieuwsbrief om op de hoogte te blijven van de vertoningen.

Hier te koop:

  • Indien een voorstelling is uitverkocht, mail dan naar info@secretcinema.be om op de wachtlijst gezet te worden.

Bij Secret Cinema kijk je naar een speelfilm en eet je tegelijk hetzelfde eten als je ziet in de film. Eet de hoofdrolspeler in de film op minuut 10 een pompoensoep, dan doe jij dat ook. Het film+diner bestaat uit een volledig diner van 7 gangen. Een heerlijke en bijzondere ervaring.

Voorstelling

Net als in de film.
Secret Cinema is een kleine filmzaal, maar dan met tafels, zodat je zowel aangenaam kunt eten als dat je de film goed ziet. We serveren zo precies mogelijk het eten uit de film.
De films zijn vaak snel uitverkocht. Schrijf je in voor de nieuwsbrief als je op tijd op de hoogte wilt zijn van nieuwe voorstellingen.

Nieuwsbrief aanmelding

Film en diner

Een Mexicaans-Amerikaanse chef woont met zijn drie volwassen dochters in huis, dus dat gegeven alleen al leidt tot turbulente toestanden. Maar alsof dat niet genoeg is, verliest hij ook langzaam zijn smaak en komt een mooie buurvrouw langs. De komische film Tortilla Soup (Maria Ripoll) uit 2001 is de Amerikaanse remake van de beroemde Taiwanese film Eat, Drink, Man, Woman van regisseur Ang Lee. Alleen wordt hier dus steeds heerlijk Mexicaans gegeten, waar we zeven gangen uit hebben geselecteerd. De film is Engels gesproken en Nederlands ondertiteld.

Tortilla Soup
LICHTE POMPOENSOEP MET COURGETTEBLOEM

BELLE MELANGE APPELDESSERT

QUINOA MET TAMARINDE GEGLACEERDE LAM*, KOMIJNKOOL
SINAASAPPEL EN KORIANDER
(VEGA: GEGLACEERDE AUBERGINE)

TOMAATJES GEVULD MET GUACAMOLE EN EEN MINI-TORTILLA

GEFRITUURD TORTILLA-ROLLETJE MET QUESA FRESCA

TORTILLA SOEP (SOEP VAN TOMATEN EN TORTILLA MET RODE UI, CHEDDAR, MAIS EN KORIANDER)*

KIP PIBIL* MET EEN RUB VAN ANNATO ZAADJES

*Een vegetarisch alternatief is mogelijk

Trailer van de film

Algemene info

nl_NLNederlands
Wachtlijst De voorstelling is uitverkocht maar soms komen er kaartjes vrij wegens ziekte of andere omstandigheden. Laat hier je email achter, dan sta je op de wachtlijst. Je ontvangt automatisch een email zodra er kaartjes beschikbaar komen. Wie het eerst betaalt heeft dan de kaartjes. Let op: iedere datum van een voorstelling heeft een eigen wachtlijst. Kun je meerdere data, meld je dan aan voor meerdere data.