Culinaire thriller

Une affaire de goût

Hier te koop:

Bij Secret Cinema kijk je naar een speelfilm en eet je tegelijk hetzelfde eten als je ziet in de film. Eet de hoofdrolspeler in de film op minuut 4 met konijn gevulde eitjes, dan doe jij dat ook. Het film+diner bestaat uit een volledig diner van 7 gangen. Een heerlijke en bijzondere ervaring.

Voorstelling

Net als in de film.
Secret Cinema is een kleine filmzaal, maar dan met tafels, zodat je zowel aangenaam kunt eten als dat je de film goed ziet. We serveren zo precies mogelijk het eten uit de film.
De films zijn vaak snel uitverkocht. Schrijf je in voor de nieuwsbrief als je op tijd op de hoogte wilt zijn van nieuwe voorstellingen.

Nieuwsbrief aanmelding

Film en diner

Une affaire de goût (Bernard Rapp, 2000, Frankrijk) is een culinaire thriller. Nicolas is een arme ober die door de excentrieke rijke zakenman Delamont gevraagd wordt om als zijn persoonlijke voorproever te werken. Er ontstaat een merkwaardige, afhankelijke relatie tussen beide mannen, die steeds onaangenamer wordt. De film kreeg vijf César-nominaties. Van al het voor te proeven eten is een selectie van zeven gangen gemaakt. De film is Frans gesproken en Nederlands ondertiteld.

Een menu zonder vlees is helaas NIET mogelijk dit keer! Heb je een schaaldierenallergie, geef dat aan, daarvoor is wel een alternatief.

Dat zijn eierschaaltjes gevuld met konijn en olijven
EIERSCHAALTJES GEVULD MET KONIJN EN OLIJVEN,
COURGETTE EN KAPPERAPPELTJES
POT AU FEU MET DUIF EN EEN BOUILLON MET VERBENA
VIETNAMESE KIPLOEMPIA MET NUOC MAMSAUS
FRUITS DE MER (OESTER, KRABSALADE, GARNALEN)*
WITTE PENS OP GROOTMOEDERS WIJZE
OMELET MET BROOD
SCROPPINO

Een vegetarisch alternatief is helaas niet mogelijk dit keer
* Bevat schaaldieren, daarvoor is wel een alternatief

Trailer van de film

Algemene info

Corona

Hier zijn alle actuele maatregelen tegen Covid19 te zien. Augustus 2022: er zijn geen bijzondere…
Lees meer