Europese keuken

Who’s killing the great chefs of Europe?

Bij Secret Cinema kijk je naar een speelfilm en eet je tegelijk hetzelfde eten als je ziet in de film. Eet de hoofdrolspeler in de film op 1 uur en 19 minuten een eendenborst, dan doe jij dat ook. Het film+diner bestaat uit een volledig diner van 7 gangen. Een heerlijke en bijzondere ervaring.

Voorstelling

Net als in de film.
Secret Cinema is een kleine filmzaal, maar dan met tafels, zodat je zowel aangenaam kunt eten als dat je de film goed ziet. We serveren zo precies mogelijk het eten uit de film.
De films zijn vaak snel uitverkocht. Schrijf je in voor de nieuwsbrief als je op tijd op de hoogte wilt zijn van nieuwe voorstellingen.

Nieuwsbrief aanmelding

Film en diner

Ouderwetse humor in deze whodunnit met eten. We volgen enkele hoofdpersonen: een foodcriticus die aan de lijn moet doen, een patisserie-chef die achtervolgd wordt door haar ex die een fastfoodketen opzet. En ondertussen worden de beste chefs van Europa vermoord. En niet zomaar, maar volgens hun eigen favoriete bereidingswijze. Een dwaze komische whodunnit met een sterrencast van o.a. Jacqueline Bisset, Philippe Noiret, Jean Rochefort en Robert Morley. Er komen aardig wat gerechten langs in de film, we serveren natuurlijk de lekkerste zeven. De film is Engels gesproken en Nederlands ondertiteld.

Frambozen-chocolade-bombe

Pittige chinese kippensoep met pinda 

Toast met paddenstoelen

Goulash met krieltjes

Spaghetti agli scampi*

Makreelfilet met pistache-kardemonsalsa en groene asperges*

Eendenborst met bigaradesaus


Frambozen-chocolade ‘bombe’

*Een vis en/of schaaldierenloos alternatief is mogelijk

Trailer van de film

Algemene info

Corona

Hier zijn alle actuele maatregelen tegen Covid19 te zien. Augustus 2022: er zijn geen bijzondere…
Lees meer