A little outrageous

Film+diner The Menu

Bij Secret Cinema kijk je naar een speelfilm en eet je tegelijk hetzelfde eten als je ziet in de film. Eet de hoofdrolspeler in de film op minuut 19 een Sint Jakobsschelp, dan doe jij dat ook. Het film+diner bestaat uit een volledig diner van acht gangen. Een heerlijke en bijzondere ervaring.

Voorstelling

Net als in de film.
Secret Cinema is een kleine filmzaal, maar dan met tafels, zodat je zowel aangenaam kunt eten als dat je de film goed ziet. We serveren zo precies mogelijk het eten uit de film.
De films zijn vaak snel uitverkocht. Schrijf je in voor de nieuwsbrief als je op tijd op de hoogte wilt zijn van nieuwe voorstellingen.

Nieuwsbrief aanmelding

Film en diner

The Menu (Mark Mylod, 2022) is een zwarte komedie waarin horror, humor en spanning worden afgewisseld met fantastisch eten. Het verhaal speelt zich af in een peperduur restaurant op een afgelegen eiland, waar 14 gasten de food-beleving van hun leven gaan meemaken. We volgen met name Margot (Anya Taylor-Joy), de partner van foodie Tyler, die haar op het laatste moment uitnodigde voor dit exclusieve diner. Chef Slowik (Ralph Fiennes) kookt obsessief met lokale ingrediënten en maakt originele gerechten. Het menu bouwt langzaam op van raadselachtig via bizar naar een persoonlijke afrekening aan het adres van alle snobistische gasten.

Deze heerlijk absurde film bekritiseert de moderne haute cuisine en hun bezoekers, onder leiding van de intens-enge Ralph Fiennes als chef de cuisine. Een culinaire beleving is haast een understatement. Komt dat zien en proeven!

This film is spoken in English.

Huisgerookte kippenborst
1 Oester
(vegetarisch: avocado)
2 Komkommer en meloenparels
met nori-kroepoek en melksneeuw
3 Sint Jakobsschelp met zilte groenten
(vegetarisch: gerookte tahoe)
4 Tortilla met gerookte kip, adobesaus, ananas en koriander
(vegetarisch: vegetarische kipstuckjes)
5 Mergpijpje gevuld met paddenstoelen, geserveerd met gebakken schorseneer,
runderfilet en gekonfijte aardappelrolletjes.
(vegetarisch: Aubergine)
6 Lamskotelet met prei en sjalot
(vegetarisch: koningsboleet)
7 Mini cheeseburger
(vegetarisch: mini groentenburger)
8 S’mor: marshmellows met warme chocoladedip
en Graham crackers

NB: dit uitgebreide menu kost € 50 pp (film + diner)

Een vegetarisch alternatief is mogelijk, geef dit svp als opmerking aan bij de bestelling.
NB Heb je een voedselallergie, kijk of het menu geschikt is. Mail voordat je bestelt of er een aanpassing aan het menu mogelijk zijn.

Allergenen
Vis: –
Schaaldieren: 1 (oester), 3 (Sint Jakobsschelpen)
Vlees: 4 (kip), 5 (rundvlees), 6 (lam), 7 (rundvlees)
Zuivel: 2 (melk), 7 (kaas)
Alcohol: 3 –
Gluten: 4 (tortilla), 7 (hamburgerbun), 8 (crackers)
Noten: –
Zwanger: 1 (oester)

Trailer van de film

Wachtlijst De voorstelling is uitverkocht maar soms komen er kaartjes vrij wegens ziekte of andere omstandigheden. Laat hier je email achter, dan sta je op de wachtlijst. Je ontvangt automatisch een email zodra er kaartjes beschikbaar komen. Wie het eerst betaalt heeft dan de kaartjes. Let op: iedere datum van een voorstelling heeft een eigen wachtlijst. Kun je meerdere data, meld je dan aan voor meerdere data.